Kyrkoval

Hej
Kyrkovalet närmar sig och förtidsröstningen är öppen. På lördag arrangeras Kyrkans dag på torget mellan kl 10-13. Vi sossar kommer givetvis vara där och första timmen har vi även sällskap av vår riksdagsledamot Lena Hallengren. Vi hoppas att vi får träffa er där också.
Det är viktigt att vi får så många som möjligt av våra sympatisörer att gå och rösta för att säkerställa att Svenska kyrkan blir en öppen och välkomnande folkkyrka för alla oavsett om om man är flitig besökare i kyrkan eller bara går enstaka gånger.

”Vi vet att Sverigedemokrater och andra mobiliserar i det här valet. Stannar vi som tror på en öppen folkkyrka hemma kan hatet och intoleransen flytta fram sina positioner också inom vår kyrka, säg ja till alla människors lika värde, rösta den 17 september. – Stefan Löfven”

Därför ber vi er alla medlemmar att hjälpa oss med att få så många Socialdemokrater som möjligt till valurnorna.

För er som inte är medlemmar i Svenska kyrkan eller inte kan komma till torget på lördag vill vi även pusha för att det är Svartbäcksmåladagen på lördag med mycket aktiviteter i Svartbäcksmåla. du kommer kunna träffa representanter för vårt parti även där.

facebook Twitter Email